De Oplossing Voor Een Lage Energiefactuur!

Zit u al geruime tijd bij dezelfde energieleverancier? Dan wordt u ook wel een slapende klant genoemd! De kans is zeer groot dat u NU de hoofdprijs betaalt! De energieleveranciers gaan er namelijk vanuit dat u hun tarieven nooit meer gaat vergelijken.

De Bespaarkiosk vergelijkt i.s.m. Besparenkan gratis de tarieven van alle bekende energieleveranciers. Hierdoor besparen huishoudens honderden euro’s op hun energiefactuur? Benieuwd welke energieleveranciers voor u voordeliger zijn? Het zal u werkelijk verbazen!

De truc om te besparen op uw energiefactuur!

Wij hebben al 147.368 mensen geholpen hun energiefactuur te verlagen!
Wij kunnen voor u hetzelfde doen...

Patriek Verbeken, Antwerpen

Het vergelijken van de tarieven heeft mij een besparing van €230 opgeleverd. Heb zelf niets hoeven doen, Besparenkan heeft alles geregeld! Goede service en mijn zorgen uit handen genomen.

Axel Draeyers, Opglabbeek

Door 1 telefoontje ben ik €110 rijker. Erg benieuwd of ik volgend jaar opnieuw kan besparen.

Luc de Witte, Genk

Complimenten aan jullie! Van deze besparing gaan wij een lekker weekendje weg. :-)

Anneleen Starmans, Nieuwpoort

Erg te spreken over Besparenkan. De mevrouw aan te telefoon was zeer vriendelijk en gaf me duidelijk en helder antwoord op mijn vragen.

Stefan van de Branden, Sint-Niklaas

Na het oplossen van een misverstandje stond plotseling de postbode aan de deur met een reep chocolade, afzender Besparenkan. Smaakte erg goed.

Cristophe van de Weghe, Lanaken

Stomme reclame. Kosten worden opgedreven door de overheid. Toch door Besparenkan 170 euro bespaard!

De Bespaarkiosk wordt u aangeboden door Besparenkan. Door deel te nemen aan de actie gaat u akkoord met de actievoorwaarden en privacybeleid. Voor eventuele vragen belt u naar 016 980 117.