Energieleverancier willen niet dat u dit weet!

Energieprijzen schieten door het dak! Het staat in alle kranten. De verhoging van energietarieven is ongekend hoog. De verschillen tussen leveranciers zijn groot. Zorg ervoor dat uw energiefactuur mogelijk niet nog verder stijgt. Laat zo spoedig mogelijk uw energietarief gratis controleren. Zo bent u mogelijke tariefstijgingen voor!

Consumenten zijn woedend! ‘Het is van de zotte dat er te veel betaald wordt voor iets dat gewoon nodig is. Dit moet stoppen!’ Tijd voor actie. Voorkom dat u te veel betaalt!


Diverse energieleveranciers zijn slapend rijk geworden door consumenten die jarenlang teveel hebben betaald. U kunt hieronder maximaal vier keer per jaar gratis laten berekenen of u te veel betaalt. Duizenden huishoudens maken hier gebruik van! U zit toch ook niet te wachten op nog hogere energietarieven? Deze check is helemaal gratis en vrijblijvend.

De tip om een mogelijke prijsverhoging te voorkomen!

Voorkom een te hoge energiefactuur door één eenvoudige check!

Patriek Verbeken, Antwerpen

Het vergelijken van de tarieven heeft mij een besparing van €230 opgeleverd. Heb zelf niets hoeven doen, Besparenkan heeft alles geregeld! Goede service en mijn zorgen uit handen genomen.

Axel Draeyers, Opglabbeek

Door 1 telefoontje ben ik €110 rijker. Erg benieuwd of ik volgend jaar opnieuw kan besparen.

Luc de Witte, Genk

Complimenten aan jullie! Van deze besparing gaan wij een lekker weekendje weg. :-)

Anneleen Starmans, Nieuwpoort

Erg te spreken over Besparenkan. De mevrouw aan te telefoon was zeer vriendelijk en gaf me duidelijk en helder antwoord op mijn vragen.

Stefan van de Branden, Sint-Niklaas

Na het oplossen van een misverstandje stond plotseling de postbode aan de deur met een reep chocolade, afzender Besparenkan. Smaakte erg goed.

Cristophe van de Weghe, Lanaken

Stomme reclame. Kosten worden opgedreven door de overheid. Toch door Besparenkan 170 euro bespaard!

De Bespaarkiosk wordt u aangeboden door Besparenkan. Door deel te nemen aan de actie gaat u akkoord met de actievoorwaarden en privacybeleid. Voor eventuele vragen belt u naar 016 980 117.