Algemene voorwaarden

Deze actie is een initiatief van Besparenkan (onderdeel van Motto Products B.V.). Besparenkan is o.a. een online marketing organisatie die voor derden online campagnes ontwikkelt t.b.v. het verzamelen van consumenteninformatie die actief interesse tonen in het product/aanbieding van de initiatiefnemer.

Om deel te nemen aan de actie wordt toestemming verleend aan Besparenkan om de klant telefonisch te benaderen met een voorstel voor een overstap naar een andere energieleverancier. Hiermee bent u kosteloos klant/lid van de bespaarcommunity van Besparenkan. Besparenkan treedt op als bemiddelaar tussen de klant en de energieleverancier en ontvangt daarvoor een vergoeding van de energieleverancier. Besparenkan heeft bij telefonisch advies gekozen voor drie geselecteerde leveranciers, te weten Octa+, ENGIE Electrabel en Elegant waarvan wij speciaal door Besparenkan bedongen tarieven vergelijken met de tarieven die uw huidige leverancier momenteel op haar website communiceert. Dit zijn de laagste tarieven die Besparenkan u telefonisch kan aanbieden. Indien u ook van ons informatie per e-mail wenst te ontvangen kunt u hier klikken. U geeft daarmee toestemming om gratis nieuwsbrieven van Besparenkan te ontvangen, mits uw e-mailadres bij Besparenkan bekend is.

Inzage en wijzigingen van uw gegevens
Om misbruik te voorkomen vragen wij u, bij een schriftelijk verzoek tot inzage, u adequaat te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie uw BSN én uw pasfoto af te schermen.

Contactgegevens
Telefonisch:
016 980 117
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur

E-mail:
Via het contactformulier op onze website

Correspondentie is enkel mogelijk per telefoon of e-mail.

Vestigingsadres:
Besparenkan
Hendrik van Veldekesingel 150/35
3500 Hasselt

KvK-nummer 14056449